Toch Nederlander op de grid voor GP Macau: Verschoor stapt in bij MP Motorsport!

02-11-2019 11:20
5
Author profile picture

Richard Verweij

Scheuren door de straten van Macau in de nieuwe Formule 3-bolides van dit seizoen. Van zichzelf al een flinke uitdaging, maar kijkend naar de line-up van coureurs zal de winnaar zichzelf dubbel en dwars bewijzen. Naast Sophia Flörsch (terug na de horrorcrash van 2018), Daniel Ticktum (die voor een hattrick gaat) en F3-kampioen Shwartzman, zit er ook weer eens een Nederlands tintje aan de race in 2019. Richard Verschoor zal plaatsnemen in één van de wagens van MP Motorsport.

Lange tijd stond er nog een vraagteken bij één van de wagens van het team, terwijl Liam Lawson en Lukas Dunner al waren aangekondigd. Met de deelnemerslijst compleet, is nu duidelijk geworden dat Verschoor in dat stoeltje zal komen te zitten.

De voormalig Red Bull-junior nam dit seizoen al plaats bij MP Motorsport in de Formule 3 (waarin hij als dertiende eindigde) en ook in eerdere seizoenen reed de Utrechter voor het Nederlandse raceteam.

Later deze maand, op 17 november, zal de race in Macau worden verreden. Voormalig Red Bull-junior Daniel Ticktum won de vorige twee edities en gaat dus op jacht naar een hattrick. Dit keer neemt de Brit plaats bij Carlin Buzz, terwijl hij dat in de vorige edities deed bij Motopark.